ESTA Amerika

Als Nederlander heb je in vele gevallen voldoende aan een ESTA voor Amerika. Deze is 2 jaar geldig en kan worden aangevraagd op de pagina die verschijnt als je op ESTA Aanvragen klikt.

ESTA is een afkorting voor: Electronic System for Travel Authorization. Een ESTA is dan ook geen fysiek document, maar een elektronische reistoestemming voor de Verenigde Staten van Amerika.

Een ESTA aanvragen kost niet veel tijd. Je vult op de volgende pagina het formulier volledig in en onze professionele bemiddelaars nemen de rest van je over. Heb je haast? Dan kun je de ESTA al binnen 24 uur in je mail ontvangen.

Prijs

Vanaf:
€ 52

Dit betreft een ESTA

Je kunt deze elektronische reistoestemming voor Amerika aanvragen door je gegevens in te vullen op de volgende pagina. De ESTA wordt je vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

2 Jaar - Onbeperkt Inreizen

Een ESTA is 2 jaar geldig nadat deze is toegewezen. Binnen deze twee jaar mag je onbeperkt naar Amerika reizen. Zowel voor zakelijke doeleinden als voor toerisme. Deze reizen mogen maximaal 90 aaneengesloten dagen duren. Reis je tussentijds naar Canada, Mexico of een Caribisch eiland, dan wordt dat in deze periode meegeteld. Wil je langer dan 90 dagen blijven, dan heb je een regulier visum nodig. Indien het paspoort waarmee je de ESTA hebt aangevraagd verloopt, komt de ESTA te vervallen. Je zult dus een nieuwe reistoestemming aan moeten vragen met het nieuwe paspoort.

ESTA Amerika in 3 stappen

Zo ziet de ESTA aanvraag er bij VisumPartner uit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina vul je je gegevens in.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

ESTA Gereed
Je ontvangt de ESTA binnen de gekozen verwerkingstijd in je mailbox. Je kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vind je een overzicht van de verwerkingssnelheden die wij aanbieden.

Normaal

5 werkdagen

Snel

3 werkdagen

Spoed

1 werkdag

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Die rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. Je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel voor kiest.

Aanvragen

Druk op de knop hieronder en vraag jouw ESTA direct aan. Mocht je nog vragen hebben dan kun je op de chatknop rechts onderaan deze pagina drukken. Deze chatknop blijft ook zichtbaar tijdens het invullen van het formulier.