ESTA Amerika

Reist u in 2020 naar de VS? Dan heeft u als Nederlander in vele gevallen voldoende aan een ESTA. Deze is 2 jaar geldig en kan worden aangevraagd op de volgende pagina vanaf 52 euro per persoon.

ESTA is een afkorting voor: Electronic System for Travel Authorization. Een ESTA is dan ook geen fysiek document, maar een elektronische reistoestemming voor de Verenigde Staten van Amerika.

Een ESTA aanvragen kost niet veel tijd. U vult op de volgende pagina het formulier volledig in en onze professionele bemiddelaars nemen de rest voor u over. Heeft u haast? Dan kunt u de ESTA al binnen 24 uur in uw e-mail ontvangen.

Dit betreft een ESTA

U kunt deze elektronische reistoestemming voor Amerika aanvragen door uw gegevens in te vullen op de volgende pagina. De ESTA wordt u vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

2 Jaar - Onbeperkt Inreizen

Een ESTA is 2 jaar geldig nadat deze u is toegewezen. Binnen deze twee jaar mag u onbeperkt naar Amerika reizen. Zowel voor zakelijke doeleinden als voor toerisme. Deze reizen mogen maximaal 90 aaneengesloten dagen duren. Reist u tussentijds naar Canada, Mexico of een Caribisch eiland, dan wordt dat in deze periode meegeteld. Wilt u langer dan 90 dagen blijven, dan heeft u een visum nodig. Indien het paspoort waarmee u de ESTA heeft aangevraagd verloopt, komt de ESTA te vervallen. U zult dus een nieuwe reistoestemming aan moeten vragen met uw nieuwe paspoort.

ESTA Amerika in 3 stappen

Zo ziet de ESTA aanvraag er bij VisumPartner uit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina kunt u uw gegevens invullen.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

ESTA Gereed
U ontvangt de ESTA binnen de gekozen verwerkingstijd in uw mailbox. U kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Normaal

5 werkdagen

Snel

3 werkdagen

Spoed

1 werkdag

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaalt u aan het consulaat. De service fee betaalt u aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heeft u het visum sneller nodig? Dan betaalt u meer. Heeft u nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet u op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op uw situatie. U bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat u zou moeten betalen als u daar wel toe besluit.

Aanvragen

Druk op de knop hieronder en vraag uw ESTA direct aan. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u op de chatknop rechts onderaan deze pagina drukken. Deze chatknop blijft ook zichtbaar tijdens het invullen van het formulier.