Australië Visum

Reist u in 2019 naar Australië ? Dan heeft u als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat u deze tijdig in bezit heeft. U kunt het visum op z’n vroegst 3 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor Australië kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen u deze zorg graag uit handen. Heeft u haast? Dan kunt u het e-visum al binnen 24 uur in uw e-mail ontvangen.

Dit betreft een e-visum

U kunt het Australië visum aanvragen door uw gegevens in te vullen op de volgende pagina. Het digitale visum wordt u vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

Wat geldigheidsduur betreft heeft u 4 verschillende opties. De kosten zijn voor alle vier gelijk, wel moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen om voor een bepaalde geldigheidsduur in aanmerking te komen.

Eenmaal Inreizen

3 maanden geldig

Tweemaal Inreizen

6 maanden geldig
Voor een tweemaal inreisvisum met een geldigheidsduur van 6 maanden komt u alleen in aanmerking als u in de afgelopen 6 maanden al minstens 3 keer naar China bent gereisd. U dient dus over 3 eerdere visa te beschikken en 3 in- en uitreisstempels in uw paspoort te hebben staan.

Tweemaal Inreizen

3 maanden geldig

Onbeperkt Inreizen

12 maanden geldig
Voor een onbeperkt inreisvisum met een geldigheidsduur van 12 maanden gelden dezelfde voorwaarden als voor het tweemaal inreisvisum van 6 maanden. Daarbij dient u ook in de afgelopen 12 maanden al een keer een 6 maanden visum te hebben gekregen.

Australië visum in 5 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 5 simpele stappen. Dit is dus nog niet het stappenplan dat als checklist fungeert. Die krijgt u te zien zodra u onderaan deze pagina een reisdoel heeft gekozen.

Stap 1

Stappenplan
Met behulp van ons handige stappenplan dat tevens fungeert als checklist weet u zeker dat u alle benodigde documenten bij elkaar heeft. Zodra u onderaan deze pagina een reisdoel kiest krijgt u de bijbehorende checklist te zien.

Stap 2

Aanvragen
Zodra u alle documenten bij elkaar heeft kunt u onderaan de volgende pagina uw bestelling plaatsen. U kunt veilig betalen met iDeal of Paypal.

Stap 3

Documenten Opgehaald
Wanneer u de bestelling geplaatst heeft zal de koerier worden ingepland. Deze komt op een tijdsvak dat voor u goed uitkomt op een locatie naar keuze. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw documenten zelf bij ons langs te brengen.

Stap 4

Verwerking
Voor deze stap hoeft u niets te doen. Wij zullen nu de handen uit de mouwen steken en uw aanvraag daadwerkelijk indienen bij het betreffende consulaat.

Stap 5

Paspoort Retour
Het visum is gereed en zit inmiddels in uw paspoort geplakt. Uw paspoort wordt vervolgens weer met de koerier naar u verstuurd. Ook is het mogelijk om deze klaar te leggen op Schiphol zodat u gelijk kunt reizen.

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in huis heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Normaal

7 werkdagen

Snel

4 werkdagen

Spoed

24 uur

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaalt u aan het consulaat. De service fee betaalt u aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heeft u het visum sneller nodig? Dan betaalt u meer. Heeft u nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet u op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op uw situatie. U bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat u zou moeten betalen als u daar wel toe besluit.

Visum Aanvragen

Door op de button hieronder te drukken gaat u door naar het aanvraagformulier. Met dit formulier kunt u het visum aanvragen. U ontvangt het visum dan binnen 24 uur in via e-mail.