China Visum

Reis je in 2020 naar China? Dan heb je als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat je deze tijdig in bezit hebt. Je kunt het visum op z’n vroegst 3 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor China kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen je deze zorg graag uit handen. Heb je haast? Dan kun je je paspoort met het visum erin al binnen 2 werkdagen weer in huis hebben.

Voor dit visum is sinds 18 december 2019 een vingerafdruk vereist

Wanneer je dit visum voor de eerste keer aanvraagt of wanneer het Visa Application Center nog geen vingerafdruk van je heeft, zul je ervoor moeten zorgen dat het Application Center deze wel zal krijgen. Wij kunnen je hier uiteraard in begeleiden. De volgende keer (binnen 5 jaar) dat je via ons het visum aanvraagt hoef je zelf niet meer mee.

Geldigheidsduur

Wat geldigheidsduur betreft heb je 4 verschillende opties. De kosten zijn voor alle vier gelijk, wel moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen om voor een bepaalde geldigheidsduur in aanmerking te komen.

Eenmaal Inreizen

3 maanden geldig

Tweemaal Inreizen

6 maanden geldig
Voor een tweemaal inreisvisum met een geldigheidsduur van 6 maanden kom je alleen in aanmerking als je in de afgelopen 6 maanden al minstens 3 keer naar China bent gereisd. Je dient dus over 3 eerdere visa te beschikken en 3 in- en uitreisstempels in je paspoort te hebben staan.

Tweemaal Inreizen

3 maanden geldig

Onbeperkt Inreizen

12 maanden geldig
Voor een onbeperkt inreisvisum met een geldigheidsduur van 12 maanden gelden dezelfde voorwaarden als voor het tweemaal inreisvisum van 6 maanden. Daarbij dien je ook in de afgelopen 12 maanden al een keer een 6 maanden visum te hebben gekregen.

China visum in 5 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 5 simpele stappen. Dit is dus nog niet het stappenplan dat als checklist fungeert. Die krijg je te zien zodra je onderaan deze pagina een reisdoel hebt gekozen.

Stap 1

Stappenplan
Met behulp van ons handige stappenplan dat tevens fungeert als checklist weet je zeker dat je alle benodigde documenten bij elkaar hebt. Zodra je onderaan deze pagina een reisdoel kiest krijg je de bijbehorende checklist te zien.

Stap 2

Aanvragen
Zodra je alle documenten bij elkaar hebt kun je onderaan de volgende pagina je bestelling plaatsen. Je kunt veilig betalen met iDeal, creditcard of Paypal.

Stap 3

Documenten Opgehaald
Wanneer je de bestelling geplaatst hebt zal de koerier worden ingepland. Deze komt op een tijdsvak dat voor jou goed uitkomt op een locatie naar keuze. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je documenten zelf bij ons langs te brengen.

Stap 4

Verwerking
Voor deze stap hoef je niets te doen. Wij zullen nu de handen uit de mouwen steken en je aanvraag daadwerkelijk indienen bij het betreffende consulaat.

Stap 5

Paspoort Retour
Het visum is gereed en zit inmiddels in je paspoort geplakt. Jouw paspoort wordt vervolgens weer met de koerier naar je verstuurd. Ook is het mogelijk om deze klaar te leggen op Schiphol zodat je gelijk kunt reizen.

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in huis heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vind je een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Normaal

7 werkdagen

Snel

4 werkdagen

Spoed

2 werkdagen

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. Je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel voor kiest.

Kies een Reisdoel

Jouw reisdoel en de lengte van je verblijf bepalen welk visum je nodig hebt om naar China te reizen.

Toerist

Ik reis voor toerisme naar China
Klik Hier

Zaken

Ik reis voor zaken naar China
Klik Hier

Werk

Ik ga werk verrichten in China
Klik Hier

Staat jouw reisdoel hier niet tussen? Neem contact met ons op middels de chatknop rechtsonder of via de contactpagina.