India Visum

Reist u in 2020 naar India ? Dan heeft u als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat u deze tijdig in bezit heeft. U kunt het visum op z’n vroegst 11 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor India kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen u deze zorg graag uit handen. Heeft u haast? Dan kunt u het e-visum al binnen 24 uur in uw e-mail ontvangen.

Dit betreft een e-visum

U kunt het India visum aanvragen door uw gegevens in te vullen op de volgende pagina. Het digitale visum wordt u vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

Wat geldigheidsduur betreft heeft u bij India maar één optie.

Onbeperkt Inreizen

Het visum is 12 maanden geldig. Binnen deze 12 maanden mag u per reis maximaal 180 dagen in India verblijven. U kunt binnen deze periode zo vaak naar India reizen als u zelf wilt. De periode gaat in vanaf de vertrekdatum die u bij gegevens invullen opgeeft.

India visum in 3 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina kunt u uw gegevens invullen.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

Visum Gereed
U ontvangt het visum binnen de gekozen verwerkingstijd in uw mailbox. U kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Normaal

7 werkdagen

Snel

5 werkdagen

Spoed

72 uur

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaalt u aan het consulaat. De service fee betaalt u aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heeft u het visum sneller nodig? Dan betaalt u meer. Heeft u nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet u op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op uw situatie. U bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat u zou moeten betalen als u daar wel toe besluit.

Kies een Reisdoel

Uw reisdoel en de lengte van uw verblijf bepalen welk visum u nodig heeft om naar India te reizen.

Staat uw reisdoel hier niet tussen? Neem contact met ons op middels de chatknop rechtsonder of via de contactpagina.