India Visum

Reis je in 2020 naar India ? Dan heb je als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat je deze tijdig in bezit hebt. Je kunt het visum op z’n vroegst 11 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor India kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen je deze zorg graag uit handen. Heb je haast? Dan kun je het e-visum al binnen 24 uur in je mail ontvangen.

Prijs

Vanaf:
€ 112

Dit betreft een e-visum

Je kunt het India visum aanvragen door je gegevens in te vullen op de volgende pagina. Het digitale visum wordt je vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

Onbeperkt Inreizen

Het visum is 12 maanden geldig. Binnen deze 12 maanden mag je per reis maximaal 180 dagen in India verblijven. Je kunt binnen deze periode zo vaak naar India reizen als je zelf wilt. De periode gaat in vanaf de vertrekdatum die je bij gegevens invullen opgeeft.

India visum in 3 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina vul je je gegevens in.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

Visum Gereed
Je ontvangt het visum binnen de gekozen verwerkingstijd in je mailbox. Je kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vind je een overzicht van de verwerkingssnelheden die we aanbieden.

Normaal

7 werkdagen

Snel

5 werkdagen

Spoed

72 uur

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Die rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel voor kiest.

Kies een Reisdoel

Jouw reisdoel bepaalt welk visum je nodig hebt om naar India te reizen.

Staat jouw reisdoel hier niet tussen? Neem contact met ons op middels de chatknop rechtsonder of via de contactpagina.