Rusland Visum

Reist u in 2020 naar Rusland? Dan heeft u als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat u deze tijdig in bezit heeft. U kunt het visum op z’n vroegst 3 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor Rusland kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen u deze zorg graag uit handen. Heeft u haast? Dan kunt u uw paspoort met het visum erin al binnen 2 werkdagen weer in huis hebben.

Voor dit visum hoeft u niet in persoon naar het consulaat

Wanneer u dit visum via VisumPartner aanvraagt hoeft u zelf niet naar het Russische consulaat in Den Haag te reizen. U kunt het paspoort door een koerier bij u thuis of op het werk op laten halen. Ook is het mogelijk om deze aangetekend naar ons te verzenden. Uw paspoort met het visum erin wordt op dezelfde wijze weer naar u retour gezonden.

Geldigheidsduur

Wat geldigheidsduur betreft heeft u 4 verschillende opties. De kosten zijn voor alle vier gelijk, wel moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen om voor een bepaalde geldigheidsduur in aanmerking te komen.

Rusland visum in 5 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 5 simpele stappen. Dit is dus nog niet het stappenplan dat als checklist fungeert. Die krijgt u te zien zodra u onderaan deze pagina een reisdoel heeft gekozen.

Stap 1

Stappenplan
Met behulp van ons handige stappenplan dat tevens fungeert als checklist weet u zeker dat u alle benodigde documenten bij elkaar heeft. Zodra u onderaan deze pagina een reisdoel kiest krijgt u de bijbehorende checklist te zien.

Stap 2

Aanvragen
Zodra u alle documenten bij elkaar heeft kunt u onderaan de volgende pagina uw bestelling plaatsen. U kunt veilig betalen met iDeal of Paypal.

Stap 3

Documenten Opgehaald
Wanneer u de bestelling geplaatst heeft zal de koerier worden ingepland. Deze komt op een tijdsvak dat voor u goed uitkomt op een locatie naar keuze. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw documenten zelf bij ons langs te brengen.

Stap 4

Verwerking
Voor deze stap hoeft u niets te doen. Wij zullen nu de handen uit de mouwen steken en uw aanvraag daadwerkelijk indienen bij het betreffende consulaat.

Stap 5

Paspoort Retour
Het visum is gereed en zit inmiddels in uw paspoort geplakt. Uw paspoort wordt vervolgens weer met de koerier naar u verstuurd. Ook is het mogelijk om deze klaar te leggen op Schiphol zodat u gelijk kunt reizen.

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in huis heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaalt u aan het consulaat. De service fee betaalt u aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heeft u het visum sneller nodig? Dan betaalt u meer. Heeft u nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet u op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op uw situatie. U bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat u zou moeten betalen als u daar wel toe besluit.

Kies een Reisdoel

Uw reisdoel en de lengte van uw verblijf bepalen welk visum u nodig heeft om naar Rusland te reizen.

Staat uw reisdoel hier niet tussen? Neem contact met ons op middels de chatknop rechtsonder of via de contactpagina.