Toeristenkaart Suriname

Als Nederlander heb je in vele gevallen voldoende aan een toeristenkaart voor Suriname. Deze is net zo lang geldig als je paspoort en kan worden aangevraagd op de volgende pagina vanaf 87 euro per persoon.

Een toeristenkaart aanvragen kost niet veel tijd. Je vult op de volgende pagina het formulier volledig in en onze professionele bemiddelaars nemen de rest van je over. Heb je haast? Dan kun je de toeristenkaart al binnen 24 uur in je mail ontvangen.

Prijs

Vanaf:
€ 87

Dit betreft een elektronische reistoestemming

Je kunt deze elektronische reistoestemming voor Suriname aanvragen door je gegevens in te vullen op de volgende pagina. Deze wordt je vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

Eenmalig Inreizen

Met de toeristenkaart kun je eenmalig maximaal 90 dagen in Suriname verblijven. Op het moment dat je het land binnenkomt dient je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Toeristenkaart Suriname in 3 stappen

Zo ziet de aanvraag van de toeristenkaart er bij VisumPartner uit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina vul je je gegevens in.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

Toeristenkaart Gereed
Je ontvangt de toeristenkaart binnen de gekozen verwerkingstijd in je mailbox. Je kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vind je een overzicht van de verwerkingssnelheden die wij aanbieden.

Normaal

5 werkdagen

Snel

3 werkdagen

Spoed

1 werkdag

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Die rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. Je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel voor kiest.

Aanvragen

Druk op de knop hieronder en vraag jouw toeristenkaart direct aan. Mocht je nog vragen hebben dan kun je op de chatknop rechts onderaan deze pagina drukken. Deze chatknop blijft ook zichtbaar tijdens het invullen van het formulier.