Vito Glasbergen

Functie:
Algemeen Directeur
Ervaring:
14 Jaar
Tel:
+31 (85) 13 06 746

Over Vito

Vito is mede-oprichter en directeur van VisumPartner. Met een passie voor online marketing zou je hem misschien niet direct in de visumwereld verwachten. Toch vond hij in zijn samenwerking met een doorgewinterde visum specialist een roeping. Hij besloot samen met hem VisumPartner op te richten. Inmiddels enkele jaren en velen tevreden klanten verder heeft Vito zelf ook de nodige kennis op het gebied van visa in huis.

In zijn vrij tijd probeert Vito zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen in het verkrijgen van visa. Ik hoef u natuurlijk niet uit te leggen dat daarmee bedoeld wordt dat hij graag reist. Vito is een geboren avonturier en houdt het simpelweg niet vol om te lang op dezelfde plek te blijven.

Specialiteiten

Visa Kennis
95%
Online Marketing
85%
Ondernemersschap
90%

Ervaring

Begonnen als webdesigner en later uitgegroeid tot online marketeer. Vito is al sinds zijn 11e levensjaar bezig met het ontwikkelen van websites. Toen hij uiteindelijk zijn huidige compagnon tegen het lijf liep wist hij het. Deze kerel beschikt over de kennis die benodigd is om je een weg te banen in de wereld van visa. Ze hebben de handen ineen geslagen om samen een visumbureau oprichten.