Thailand Visum

Reis je in 2020 naar Thailand? Dan heb je als Nederlander een visum nodig. Zorg ervoor dat je deze tijdig in bezit hebt. Je kunt het visum op z’n vroegst 3 maanden voor vertrek aanvragen.

Een visum aanvragen voor Thailand kan veel tijd kosten. Onze professionele bemiddelaars nemen je deze zorg graag uit handen. Heb je haast? Dan kun je je paspoort met het visum erin al binnen 6 werkdagen weer in huis hebben.

Voor dit visum hoef je niet in persoon naar het consulaat

Wanneer je dit visum via VisumPartner aanvraagt hoef je zelf niet naar het Thaise consulaat in Den Haag te reizen. Je kunt het paspoort door een koerier bij je thuis of op het werk op laten halen. Ook is het mogelijk om deze aangetekend naar ons te verzenden. Je paspoort met het visum erin wordt op dezelfde wijze weer naar je retour gezonden.

Geldigheidsduur

Wat geldigheidsduur betreft heb je 4 verschillende opties. De kosten zijn voor alle vier gelijk, wel moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen om voor een bepaalde geldigheidsduur in aanmerking te komen.

Thailand visum in 5 stappen

Zo ziet een visumaanvraag bij VisumPartner eruit in 5 simpele stappen. Dit is dus nog niet het stappenplan dat als checklist fungeert. Die krijg je te zien zodra je onderaan deze pagina een reisdoel hebt gekozen.

Stap 1

Stappenplan
Met behulp van ons handige stappenplan dat tevens fungeert als checklist weet u zeker dat u alle benodigde documenten bij elkaar heeft. Zodra u onderaan deze pagina een reisdoel kiest krijgt u de bijbehorende checklist te zien.

Stap 2

Aanvragen
Zodra u alle documenten bij elkaar heeft kunt u onderaan de volgende pagina uw bestelling plaatsen. U kunt veilig betalen met iDeal of Paypal.

Stap 3

Documenten Opgehaald
Wanneer u de bestelling geplaatst heeft zal de koerier worden ingepland. Deze komt op een tijdsvak dat voor u goed uitkomt op een locatie naar keuze. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw documenten zelf bij ons langs te brengen.

Stap 4

Verwerking
Voor deze stap hoeft u niets te doen. Wij zullen nu de handen uit de mouwen steken en uw aanvraag daadwerkelijk indienen bij het betreffende consulaat.

Stap 5

Paspoort Retour
Het visum is gereed en zit inmiddels in uw paspoort geplakt. Uw paspoort wordt vervolgens weer met de koerier naar u verstuurd. Ook is het mogelijk om deze klaar te leggen op Schiphol zodat u gelijk kunt reizen.

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in huis heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkingssnelheid per pakket.

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Deze rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op uw situatie. Je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel toe besluit.

Kies een Reisdoel

Je reisdoel en de lengte van je verblijf bepalen welk visum je nodig hebt om naar Thailand te reizen.

Staat jouw reisdoel hier niet tussen? Neem contact met ons op middels de chatknop rechtsonder of via de contactpagina.