E-visum Turkije

Als Nederlander heb je in een e-visum nodig voor Turkije. Deze is 180 dagen geldig en kan worden aangevraagd op de volgende pagina vanaf 37 euro per persoon.

Een e-visum aanvragen kost niet veel tijd. Je vult op de volgende pagina het formulier volledig in en onze professionele bemiddelaars nemen de rest van je over. Heb je haast? Dan kun je het e-visum al binnen 24 uur in je mail ontvangen.

Prijs

Vanaf:
€ 37

Dit betreft een e-visum

Je kunt dit e-visum voor Turkije aanvragen door je gegevens in te vullen op de volgende pagina. Deze wordt je vervolgens toegezonden per e-mail.

Geldigheidsduur

Eenmalig Inreizen

Het visum is 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag je per reis maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Je kunt binnen deze 180 dagen zo vaak inreizen als je wilt. De periode gaat in vanaf de vertrekdatum die je bij gegevens invullen opgeeft.

E-visum Turkije in 3 stappen

Zo ziet de aanvraag van het e-visum er bij VisumPartner uit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Gegevens Invullen
Op de volgende pagina vul je je gegevens in.

Stap 2

Verwerking
Wij zorgen er vervolgens voor dat de ambassade de aanvraag zal verwerken.

Stap 3

E-visum Gereed
Je ontvangt het e-visum binnen de gekozen verwerkingstijd in je mailbox. Je kunt nu reizen!

Verwerkingstijd

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum in mijn mailbox heb? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen bij onze helpdesk. Hieronder vind je een overzicht van de verwerkingssnelheden die wij aanbieden.

Normaal

5 werkdagen

Snel

3 werkdagen

Spoed

24 uur

Visum Kosten

Wanneer het op de kosten van het visum komt maken we onderscheid in consulaire kosten en onze service fee. De consulaire kosten betaal je aan het consulaat. De service fee betaal je aan ons. Die rekenen wij voor onze dienst.

Zowel de consulaire kosten als de service fee verschillen per situatie. Heb je het visum sneller nodig? Dan betaal je meer. Heb je nog even de tijd? Dat wordt het visum goedkoper.

Omdat dit echt maatwerk is kunnen wij hier helaas geen tabel plaatsen met een overzicht van de kosten. Hiervoor moet je op de volgende pagina eerst de opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. Je bent dan uiteraard nog niet verplicht om het visum bij ons af te nemen, maar ziet dan wel precies wat je zou moeten betalen als je daar wel voor kiest.

Aanvragen

Druk op de knop hieronder en vraag jouw e-visum direct aan. Mocht je nog vragen hebben dan kun je op de chatknop rechts onderaan deze pagina drukken. Deze chatknop blijft ook zichtbaar tijdens het invullen van het formulier.