Officieel Document laten Vertalen

VisumPartner werkt samen beëdigde vertalers die uw document voor officiële doeleinden kunnen vertalen. Deze samenwerkingen hebben wij met meerdere vertalers. Dit garandeert dat wij in veel gevallen de juiste vertaling, in de taal die voor uw doeleinde vereist is, kunnen bieden.

Deze Documenten Vertalen we o.a.

Staat uw document niet in onderstaand overzicht? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Certificaat van Oorsprong

Het Certificaat van Oorsprong (CvO, Certificaat van Origine) is een document waarop wordt vermeld welke oorsprong de door u geleverde goederen hebben.

Factuur

Een factuur is een lijst waarop een overzicht staat van de geleverde goederen of diensten en wat hier voor betaald dient te worden, alsmede het totaalbedrag dat de ontvanger van de factuur verschuldigd is.

Contracten

Een contract is een schriftelijk vastgelegde overeenkomst tussen twee partijen. Daarin staan afspraken waar beide ondertekende partijen zich aan moeten houden.

Exportcertificaten

Een certificaat is een schriftelijke verklaring, doorgaans, maar niet altijd, bedoeld als bewijsstuk voor de kwaliteit van een bedrijf, mens, dienst of product.

Adoptiepapieren

Adoptie is de aanname van een persoon als kind. In juridische zin is adoptie de breuk van de familieband tussen biologische ouders en hun kind en tegelijk de vaststelling van een nieuwe, wettelijk geldende familieband tussen adoptieouders en dit kind, met alle rechten en plichten die daarbij horen.

Trouw- en Geboorteakte

Een akte is een ander woord voor een overeenkomst of schriftelijke verklaring. In het document worden feiten, handelingen, gebeurtenissen en/of verklaringen vastgelegd.

Diploma's

Een diploma is een bewijs van afsluiting van een opleiding of een bewijs van het beheersen van leerstof en-of praktische ervaring.

Medische Documenten

Zoals het medisch dossier. Een wettelijk verplicht dossier m.b.t. de behandeling van een patiënt, waarin de hulpverlener de gegevens omtrent de patiënt noteert.

Een Vertaling in 4 Stappen

In het overzicht hieronder ziet u welke stappen u dient te nemen. Wij doen de rest.

Stap 1

Aanvragen
Zodra u alle documenten bij elkaar heeft kunt u onderaan de volgende pagina uw bestelling plaatsen. U kunt veilig betalen met iDeal of Paypal.

Stap 2

Documenten Opgehaald
Wanneer u de bestelling geplaatst heeft zal de koerier worden ingepland. Deze komt op een tijdsvak dat voor u goed uitkomt op een locatie naar keuze. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw documenten zelf bij ons langs te brengen.

Stap 3

Verwerking
Voor deze stap hoeft u niets te doen. Wij zullen nu de handen uit de mouwen steken en uw aanvraag daadwerkelijk indienen bij het betreffende consulaat.

Stap 4

Gelegaliseerd Document Retour
Het visum is gereed en zit inmiddels in uw paspoort geplakt. Uw paspoort wordt vervolgens weer met de koerier naar u verstuurd. Ook is het mogelijk om deze klaar te leggen op Schiphol zodat u gelijk kunt reizen.

Begin uw Vertaling Aanvraag

Vraag direct uw vertaling aan. Wij verzorgen dit al vanaf 37 euro per document. Aangezien de consulaire kosten verschillen per document en bestemming, kunnen wij pas een definitieve prijsopgave geven nadat we uw aanvraag in behandeling hebben genomen. Uiteraard wordt u telefonisch op de hoogte gesteld van de kosten alvorens de definitieve aanvraag wordt ingediend.