Visum voor Thailand Aanvragen

Een visum voor Thailand aanvragen is zo geregeld. Kies hieronder het visum dat u nodig heeft. U kunt dan direct gratis en vrijblijvend het aanvraagpakket bekijken. Hierin ziet u wat wij nodig hebben om uw visum aan te vragen. Zodra u alles bij elkaar heeft zullen wij de aanvraag starten. Uw visum kan binnen 4 werkdagen al geregeld zijn.

 

Verschillende Visa voor Thailand

Uw reisdoel en de lengte van uw verblijf bepalen welk visum u nodig heeft om naar Thailand te reizen. VisumPartner helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Komt u er niet gelijk uit? Druk dan op de chatknop rechts onderaan deze pagina. Een van onze medewerkers helpt u graag verder.

Zakelijk

Reist u voor zaken naar Thailand? Dan heeft u dit visum nodig. Mits u langer dan 30 dagen in Thailand wilt verblijven uiteraard.

Toerist

Reist u als toerist naar Thailand? Dan heeft u dit visum nodig. Mits u langer dan 30 dagen in Thailand wilt verblijven uiteraard.

Wanneer heeft u een visum voor Thailand nodig?

Duurt uw reis naar Thailand 30 dagen of minder? Dan heeft u geen visum nodig.

In dat geval moet u wel voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Een geldig paspoort hebben met minstens één lege visumpagina
  • In het bezit zijn van voldoende financiële middelen
  • Een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming bij zich hebben
  • Alle documenten/visa hebben die vereist zijn voor de volgende bestemming
  • Bij de luchtvaartmaatschappij nagaan of inchecken zonder visum is toegestaan

Bent u van plan om langer in Thailand te blijven? Dan heeft u wel een visum nodig. Vul onderaan deze pagina in met hoeveel personen u reist, maak een keuze uit de opties en druk op gegevens invullen.

Met een vooraf aangevraagd visum kunt u maximaal 60 aaneengesloten dagen in Thailand verblijven. Daarna kunt u uw visum met 30 dagen verlengen bij het lokale immigratiekantoor.

Een visum voor eenmaal inreizen:

  • Is 3 maanden geldig nadat deze toegekend is.
  • Gaat in zodra u het land binnenkomt. U kunt vanaf dat moment 60 dagen in Thailand verblijven. Daarna moet u uw visum laten verlengen bij de lokale immigratiedienst. Hier heeft u niet altijd garantie op. Het is dus verstandig om van te voren te zorgen voor een visum met voldoende geldigheidsduur.
  • Wordt uw visum bij de lokale immigratiedienst niet verlengd, kunt u het land verlaten en via een luchthaven terugkeren, dan krijgt u een visum voor 15 dagen.

Een visum voor meerdere inreizen:

  • Is 6 maanden geldig nadat deze toegekend is. (Let op: indien het een zakelijk visum betreft is deze 12 maanden geldig)
  • U kunt in deze 6 maanden zo vaak inreizen als nodig is, maar elk verblijf mag maximaal 60 aaneengesloten dagen duren. Na deze 60 dagen dient u het land te verlaten. Bij terugkeer gaat deze termijn van 60 dagen opnieuw in.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraag formulier? Druk dan gerust op de chatknop rechtsonder aan deze pagina. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.