Visum voor Turkije Aanvragen

Een visum voor Turkije aanvragen is zo gebeurd. Deze heeft u als Nederlander altijd nodig wanneer u naar Turkije reist, voor zowel toerisme als zakelijk bezoek. Vul het formulier op de volgende pagina in en u ontvangt het visum via e-mail.

Het visum is 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag u per reis maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. U kunt binnen deze 180 dagen zo vaak inreizen als u wilt. De periode gaat in vanaf de vertrekdatum die u bij gegevens invullen opgeeft.

Visum voor Turkije Voorbeeld

Met dit visum kunt u het volgende

  • Als toerist reizen naar Turkije voor bijvoorbeeld een vakantie.
  • Familie en/of vrienden bezoeken.
  • Voor zakelijke doeleinden naar Turkije reizen.

Wanneer u op de volgende pagina uw gegevens invult kunt u een optie kiezen voor de levertijd van het visum. Heeft u haast, dan kan uw visum al binnen een kwartier geleverd worden. Ook is er de optie om het visum binnen 24 uur te leveren. Bent u ruim van tevoren met uw aanvraag en heeft u nog even de tijd, dan leveren wij een visum standaard binnen 2 werkdagen.

Visum Voorwaarden

Het visum geldt voor zowel zakelijke als toeristische reizigers. U hoeft dus voor zakelijke reizen geen apart zakenvisum aan te vragen.

Indien u dit visum aanvraagt zult u aan de volgende punten moeten voldoen.

  • Uw paspoort of identiteitskaart is nog minimaal 6 maanden geldig bij aankomst in Turkije.
  • Indien u met de auto naar Turkije reist moet u ook in het bezit zijn van dit visum. Daarbij behoort u in dat geval ook te beschikken over een geldig rijbewijs en de kentekenpapieren van uw voertuig.
  • Indien u per cruiseschip naar Turkije reist, heeft u een visum nodig wanneer u langer dan 72 uur in Turkije verblijft.
  • U gaat niet werken of studeren. Indien dat wel het geval is dient u een werk / studievisum aan te vragen bij het Turkse consulaat. Uiteraard kunnen wij u hier ook mee helpen. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op of maak gebruik van de chatknop rechts onderaan deze pagina.

Wat kost een Visum voor Turkije?

De aanvraagkosten voor dit visum bedragen 37 euro met inbegrip van de consulaire kosten en belastingen.

Visum voor Turkije Aanvragen

Druk op de knop hieronder, vul uw gegevens in en wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Druk dan gerust op de chatknop rechtsonder aan deze pagina. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.